Li�n Art & Gifts ge�nspireerd door een rijke cultuur.

            
           Wenzhou 1995                                       Tongzhe 2004

Tijdens de jaren dat ik in China gewoond en gewerkt heb, ben ik verknocht geraakt aan dit land, de mensen en de cultuur. Ik voel passie, liefde en respect.

Opmerkelijk is de volharding, het doorzettingsvermogen en optimisme, zelfs bij tegenslagen (door economie, politiek, of natuurramp) weten ze toch weer door te gaan met opgeheven hoofd.

In al die jaren heb ik veel bijzondere mensen leren kennen die gedreven door creativiteit en passie iets moois van hun leven proberen te maken.  Naast degene die zakelijk succesvol zijn geworden, heb ik kunstenaars en ambachtslieden leren kennen die de oude technieken in ere houden of juist hun kunnen uiten in moderne kunstvormen.

Voor velen is het moeilijk op deze manier een bestaan op te bouwen terwijl ze zulke prachtige dingen maken. Tijdens mijn reizen probeer ik mooie en bijzondere dingen in te kopen met als doel de maker te motiveren en u deelgenoot te maken.

Mede door mijn werk daar en het zoeken naar de bijzondere dingen ben ik op mooie plekken geweest en heb ik wel het e.e.a. meegemaakt. Gedreven door deze ervaringen organiseren we op kleine schaal reizen, lezingen, workshops en bieden we (zakelijke) adviezen. 
Veel informatie vindt u op de website, mocht u meer willen weten vult u dan het contactformulier in.

Zàijiàn   
Marjanne Wijnen    


    Shanghai Subway 2011

         Mijn verjaardag oktober 2015

 


 

 

 

 

Copyright 2024 ©  -  Lin Art & Gifts, unieke kennis uit China  -  Disclaimer  -  Webdesign en Web Development door Ben Lemmens Design